KarateFit

Karate.Fit Program

Od septembra 2017.godine u saradnji sa BEC Fitness koji se takođe nalazi u SC Vračar smo započeli saradnju na KarateFit programu.

Program je zamišljen kao sistem funkcionalnih treninga prilagođenih za osobe koje ne žele da vežbaju isključivo u teretani ili full contact karate.

Prijatelji Kluba

  

   Mizma Igbos

Intermerkur

AQlogo plavo transparentno

 

Početna Grupa

Početna Grupa – za decu uzrasta 7-12 godina. Uz razvoj psihičke i fizičke kondicije decu, uz osnove karatea, polako uvodimo u svet Ašihara sporta kroz Sabaki metod, učeći ih balansu, kretanju, neprestano radeći na agilnosti i fleksibilnosti tela. Kroz učenje kata, osim koordinacije i agilnosti deca izoštravaju svoju koncentraciju. Ašihara Kate kao forme su vrlo zahtevne i predstavljaju pravi test psihofizičke pripremljenosti ne samo dece već i odraslih. U Početnoj Grupi, deca stiču samopouzdanje kroz rad na fokuserima i sa partnerom, ali i još jednu vrlo važnu stvar: uče kako da sačuvaju i sebe i drugog.  Kroz rad sa partnerom, učimo ih pažnji da tehnike koje učimo pažljivo koriste kako ne bi povredili ni sebe ni svog partnera. Kroz razgovor sa decom pravimo paralele između treninga u Sali i realnog života. Ohrabrujemo ih da principe koje koristimo u Sali koriste i u školi savlađujući prepreke ka konačnom cilju da se maksmalno izgradimo u moralne i produktivne sportiste i ljude. 

Termini:

  • utorak 19:00 - 20:00
  • četvrak 19:00 - 20:00
  • subota 12:00 - 13:00

 

Poetna1 Poetna2  Poetna3 
Poetna4  
Poetna7  Poetna6 Poetna8 

KarateFit program

facebook 1492692737833

Tsuru Klub YouTube kanal

TSURU print

Tsuru KafeKlub

KafeKlub